Beschrijving: Touch for peace

SHIATSU PRAKTIJK & SCHOOL HEERENVEEN   

 

Ohashiatsu® Praktijk:

Het is mogelijk om een Ohashiatsu®-behandeling te ontvangen van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur. Zie verdere informatie onder het kopje “behandelingen”.

 

Ohashiatsu® School:

-      Interessante scholing:

Wie graag deze mooie vorm van shiatsu wil leren is welkom.

-      Interessante na/bijscholing:

Ohashiatsu®  Beginners I en II zijn geaccrediteerd als na- en bijscholing bij de KTNO: zie hiervoor: site KTNO.

Wij zijn blij met deze erkening. Gebleken is dat bestaande shiatsu-therapeuten veel profijt hebben van de Ohashiatsu-cursussen.

Onder het motto is “Ohashiatsu is for givers" leert u veel interessante details in de techniek en krijgt u nieuwe zinvolle inzichten die direct toepasbaar zijn in uw praktijk.

 

 

 

Ohashiatsu® leren

Bij de Shiatsu Praktijk&School Heerenveen kun je Ohashiatsu® leren.

Een unieke kans om shiatsu volgens de Ohashi-methode te leren, genaamd Ohashiatsu®. De enige Ohashiatsu®-school in Nederland. Ohashiatsu® is een vorm van shiatsu, ontwikkeld door Wataru Ohashi. Wereldwijd worden zijn behandelingen en lessen geroemd. De cursus is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met Ohashiatsu en zich willen bekwamen in deze vorm van lichaamswerk. Je zult versteld staan van het effect van de simpele aanrakingen op hoofd-, nek- en/of schouderklachten!

De methode is heel praktisch en gericht op een juist gebruik van je lichaam, zodat je deze spaart en gelijktijdig goede druk geeft aan de ontvanger.

Je leert drukpunten, meridianen, stretches, rotaties en hoe je je soepel beweegt om je cliënt. De lessen zijn vaak gezellig, speels en bieden veel inspiratie en ontspanning. Zie verdere informatie op deze website.

 

 

Futons

Er zijn futons te huur (in Heerenveen € 40  per cursus, borg € 100)  en te koop om thuis te gebruiken.

 

Over Wataru Ohashi
Het door Wataru Ohashi opgerichte Ohashiatsu®Institute bestaat al sinds 1974. Ohashi is een Japanner en hij woont en werkt in New York. Hier heeft hij, samen met vele anderen, een bijzondere vorm van shiatsu (Japanse drukpuntmassage) ontwikkeld.

Deze vorm wordt Ohashiatsu® (Ohashi + Shiatsu) genoemd en wordt traditioneel op een zachte mat (futon) op de grond gegeven. De filosofie, methodiek en boeken van Ohashi zijn bijzonder inspirerend. Lees bijvoorbeeld eens: ”Wat het lichaam je zegt.”, van Ohashi.

Al geruime tijd bestaat er een wereldwijd netwerk van scholen, waar overal dezelfde lessen worden gegeven. Heerenveen is de enige plaats in Nederland waar momenteel een Ohashiatsu®-praktijk- en school is.

[Startpagina] [Ohashiatsu] [Biografie] [Lesrooster] [Lessen] [Behandelingen] [Boeken] [Contact] [Links]