Beschrijving: Beschrijving: Touch for peace

SHIATSU PRAKTIJK & SCHOOL HEERENVEEN 

Behandelingen

Het is aan te bevelen eens een Ohashiatsu-behandeling te ondergaan. Ohashiatsu onderscheidt zich van andere vormen van shiatsu door onder andere de soepele overgangen in de bewegingen, zodat je naast een goede behandeling ook de gelegenheid krijgt je te ontspannen. Je hoeft je niet perse klachten te hebben, Ohashiatsu werkt namelijk ook preventief. Echter Ohashiatsu helpt bij uiteenlopende klachten, zoals bijv. rug-en schouderpijn, slapeloosheid, spanningen van velerlei aard. Maak van te voren telefonisch een afspraak. Een behandeling kost 55 euro en duurt ca. een uur. Tijdens de behandeling draag je loszittende, liefst katoenen kleding, bijv. een joggingbroek, een sweater n warme schone sokken (graag ter plekke aan doen!). Ik krijg veel positieve reacties op de behandelingen, zoals: "Ik voel me beter", "Ik heb meer energie", "Ik slaap beter" en "Er is een pak van me af gevallen". Ook kan pijn verminderen of verdwijnen. Het proberen waard zou ik zeggen!

Ik ben aangesloten bij de NVST, de Nederlandse vereniging voor somatherapeuten. Dit betekent dat diverse ziektekostenverzekeraars shiatsubehandelingen vergoeden

 

Ik ben ingeschreven in het RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg als register therapeut BCZ. Verder ben ik onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).

Middels mijn lidmaatschap van de NVST is een klachtenfunctionaris en een geschillencommissie geregeld. Mochten zich klachten of geschillen voordoen, dan kunt u hierover informatie vinden op: www.nvst.nl.

 

 

Indien een afspraak voor een Ohashiatsu-behandeling binnen 24 uur voor aanvang wordt afgezegd, wordt de door u gereserveerde tijd, lees de prijs voor een n Ohashiatsu-behandeling, in rekening gebracht.

Bel of mail voor een afspraak of informeer bij mij naar de opleiding.

 

 

 Voor de privacyverklaring klikt u hier.

 

[Startpagina] [Ohashiatsu] [Biografie] [Lesrooster] [Lessen] [Behandelingen] [Boeken] [Contact] [Links]